Security Awareness & Phishing Campaign

Als we spreken over Security Awareness, dan gaat het over “het bewust zijn van de risico’s en bedreigingen”.
 
We kunnen het risico en de bedreiging tot een minimum herleiden dankzij proactief handelen. Proactieve acties zoals onder meer een Security Training voor werknemers is een enorme vooruitgang in de strijd tegen cybercriminaliteit.
 
Dit abonnement omvat gedurende een volledig jaar een grondige training van uw team en gebruikers door middel van online video’s. De video’s zijn beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels, … Werknemers worden op deze manier opmerkzamer gemaakt over hoe phishing e-mails (nepmails van criminelen) en andere hacking methodes te herkennen.
Onze troef:
  • Wij sturen een phishing campagne uit naar alle betrokken werknemers en dit als test voor hun reactie uit te lokken. Het testen zal door ons meerdere keren per maand gebeuren.
  • Op basis van het maandelijks rapport dat daaruit voortvloeit kunnen werknemers worden bijgestuurd en al dan niet bijkomende video’s ontvangen om hen nog beter te trainen. De video’s die de werknemers krijgen zijn dus aangepast naar gelang de resultaten van de campagnes.
Het resultaat: dankzij proactief handelen wordt uw team constant bijgestuurd en verhoogd de veiligheid exponentieel

Contacteer ons

Onze helpdesk is bereikbaar per e-mail van 8u30 tot 17u30.

    © 2021 Netserv. All Rights Reserved.
    Laat een bericht achter