Business Event : Hoe veilig is jouw e-mail

Bijna dagelijks lezen of horen we in de media dat bedrijven worden aangevallen door cybercriminelen, ook wel hackers genoemd. Zij dringen binnen in organisaties om van daaruit valse mails te versturen of om de werking volledig plat te leggen.

Niet alleen de grote ondernemingen en de overheden zijn hier het slachtoffer van, maar meer en meer richten de hackers zich naar de KMO omdat ze weten dat die meestal minder goed of zelfs niet beveiligd zijn.

Weet jij hoe veilig jouw bedrijf of organisatie is?
Kan je ten allen tijde terugvallen op een degelijke back-up? Heb je dit al eens uitgeprobeerd?
Ben je er zeker van dat jouw mailbox niet kan worden gehackt?
Zitten jouw gegevens en die van jouw klanten en leveranciers degelijk afgeschermd achter slot en grendel?
Heb jij een sluitende procedure om de paswoorden te beheren?

Vele vragen waar de meesten met het schaamrood op de wangen negatief moeten op antwoorden. Nochtans is alles vrij eenvoudig te handelen.

Zorg dat jouw bedrijf niet het volgende slachtoffer wordt!

Kom er meer over te weten op onze gratis businessavond over cybersecurity en voorkom financiële catastrofes.
Een must voor elke ondernemer die zijn zaak au sérieux neemt.

Business Events

Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een infoavond of een netwerkmoment. Wilt u graag deelnemen aan ons volgende event? Schrijf u dan hier in … Wilt u graag als ondernemer samen met ons een event opzetten, vul dan hier uw gegevens in en wij contacteren u snel.

Aftermovie Events

Event 1

Op 02 september 2021 gaven we het startschot van onze infoavonden en meteen was dit een schot in de roos. Ons doel was om te starten met een beperkt aantal deelnemers zodat we de interactie optimaal konden houden. En of dat ons gelukt is? Kom er zelf achter wat onze deelnemers ervan vonden en bekijk ons filmpje van hun enthousiaste reacties.  

 

Event 2

Diegenen die er deze keer bij waren zijn nog aan het bekomen van  het schokeffect dat we hen hebben gegeven, live tijdens deze infoavond. Benieuwd? Geen nood, hou onze website en social media goed in het oog zodat je er de volgende keer wel bij bent. Je ontdekt er meer dan je denkt te verwachten. Dat er nadien tijdens de leuke netwerkbabbel heel wat business werd uitgewisseld is natuurlijk aardig meegenomen. 

 

Contacteer ons

Onze helpdesk is bereikbaar per e-mail van 8u30 tot 17u30.

    © 2021 Netserv. All Rights Reserved.
    Laat een bericht achter